شنبه ۲۰ آبان ۰۲ ۱۳:۳۲ ۱۰۵ بازديد
آیا آسیب معده میتواند درد سینه ساخت و ساز کند؟
یکیاز بیماریهای شایعی که میتواند بیماری قلبی را تاسی کند ، آسیب معده و دوازدهه میباشد. این بیماری میتواند علایمی ساخت کند که به طور درد سینه حس گردیده و علایم شبیه با بیماری های قلبی و آنژین ساخت و ساز کند. با این حالا زمینه اصلی و خطرناک برعکس این میباشد و نگرانی بیشتر از این میباشد که یک مریض علایم بیماری قلبی خویش را به اندوه های گوارشی و درد معده نسبت دهد و در معالجه آن تانی ساخت خواهد شد.
هنگامی که جراحت معده یا این که دوازدهه وجود داشته باشد ، درد آن در اکثر اوقات مورد ها در منطقه بالای شکم و پایین قفسه سینه حس میگردد. (حوزه سردل Epigaster). با این اکنون در برخی از مفاد در گوارشی به طور دردهای سینه و در حوزه جناغ سینه شم میگردد و علایمی مانند دردهای قلبی تولید متخصص قلب می نماید.
درد ناشی از آسیب های گواشی وضعیت سوزشی دارااست و به طور پیچشی یا این که مچاله شدن حس میگردد. این درد معمولا با طعام تناول کردن بهبود پیدا می نماید و با مصرف الکل ، قهوه ، سیگار و غذاهای مشوق تشدید میگردد. معمولا در کنار درد بر روی معده ، علایمی مانند تهوع ، استفراغ ، آروغ زدن و حس طعم ترش اسیدی در گلو هم ساخت و ساز میگردد.
آیا درد اینجانب مرتبط با معده میباشد یا این که قلب؟
افتراق دادن درد معده از دردهای قلبی مزمن و آنژین معمولی میباشد. دردهای معده برخلاف آنژین به شغل یا این که استراحت ارتباطی ندارند و بیشتر با خالی ماندن معده از خوراک و گرسنگی تشدید میشوند و برعکس با خوراک تناول کردن کاهش پیدا می نمایند. درد معده شرایط مالشی و سوزشی داراست و به طور اسپاسمی هر تعدادی دقیقه یکبار تشدید گردیده و آهسته میشود. علایمی مانند نفخ ، تهوع و استفراغ و حس ترشی در گلو هم از علایم غم گوارشی میباشد. با این حالا هم دردهای قلبی میتوانند به گونه های غیرتیپیک ظواهر شوند و هم درد معده قادر است خویش را به طور دردهای سینه و درد قلبی علامت دهد.
از این رو توصیه میشود درحالتی که شخصی در معرض بیماری های قلبی میباشد مانند کسانی که عامل ها خطر بیماری قلبی مانند دیابت ، چربی خون بالا ، فشارخون بالا ، اضافه وزن و هم اینگونه سوابق خانوادگی بیماری قلبی داراهستند ، در شکل تکرار هجوم ها مشابه به غم گوارشی مسلما برای باور از نداشتن بیماری قلبی بوسیله دکتر معالج قلب نظارت شوند.
ایراد مهم درخصوص دردهای خراب قلبی و سکته قلبی میباشد برای اینکه درد ناشی از تهاجم ها وخیم قلبی همچون درد معده قادر است هم در استراحت و هم با شغل بدنی ساخت و ساز خواهد شد و هم اینکه همپا با آن علایمی مانند تهوع و استفراغ ساخت و ساز میشود که میتواند با دردهای ناشی از غم گوارشی خطا گردد. مکررا مشاهده گردیدهاست که بیماران با سکته قلبی علایم خویش را به حزن معده نسبت داده اند و بیماری آنها با ژرف اندیشی هنگامی قابل توجهی تشخیص داده شدهاست.
با اعتنا به مداقه تشخیص سریع و مخاطرات جبران ناپذیر تأخیر در معالجه هجوم ها قلبی
پیشنهاد می شود تک تک دردهای ناگهانی و شدید حیطه ذیل قفسه سینه و بالای شکم
که میتوانند هم زمان از بیماریهای گوارشی هم ساخت و ساز شوند ،
آغاز از حیث خلا سکته قلبی پژوهش شوند.
تشخیص و معالجه غم گوارشی
معمولا تشخیص جراحت های معده باشرح درحال حاضر و معاینه دکتر معالج گوارش شکل میگیرد. گاها مایحتاج میباشد از اندوسکوپی برای دیدن آسیب های گوارشی استعمال شود. با دقت به اینکه ادله اساسی بخش اعظمی از آسیب های گوارشی عفونت به باکتری "هلیکوباکتر پیلوری" میباشد ، تشخیص آن با به کارگیری از گازهای تنفسی هم به تشخیص امداد می نماید.
معالجه آسیب های معده با زمان های درمانی ترکیبی از داروهای ضد اسید معده مانند پنتوپرازول و امپرازول و هم اینگونه داروهای آنتی بیوتیکی برای از در بین بردن اچ-پیلوری شکل میگیرد.
نکته قابل توجه
اکثری از بیماران قلبی ما یحتاج میباشد به دلایل متعدد از داروهای رقیق کننده خون مانند آسپیرین ، پلاویکس ، وارفارین و داروهای ضدانعقاد نو NOAC استعمال نمایند. مصرف این داروها که گاها ما یحتاج میباشد دو یا این که سه گزینه از آن ها هم با هم مصرف شوند میتواند در اشخاصی که جراحت گوارشی داراهستند به خون ریزی از معده سبب خواهد شد. خونریزی از دستگاه گوارشی یک کدام از بیماری های اصلی میباشد که هم میتواند بر تندرست شخص موثر باشد و هم در تاثیر جدا داروهای قلبی میتواند به عوارض اساسی قلبی بینجامد.
از این رو موردنیاز میباشد اشخاصی که از داروهای رقیق کننده خون به کارگیری می نمایند - به ویژه درصورتی که دو یا این که سه گزینه از آنان را باهم مصرف می نمایند - در شکل داشتن هریک از مسایل تحت در امر پیشگیری از خون ریزی گوارشی با دکتر خویش مشورت کردن نمایند:
سن بالای 65 سال
سوابق خون ریزی از دستگاه گوارش
سوابق زخمهای گوارشی که از قبلی زیر معالجه میباشند
شم غم و سوزش معده
به کارگیری هم زمان از داروهایی مانند کورتونها و مسکن های غیراستروییدی از قبیل بروفن ، مفنامیک اسید ، دیکلوفناک و نالیدیکسک اسید.
آیا می شود برای پرهیز از غم معده خودسرانه از داروهای ضد اسید معده بهره برد؟
پیشنهاد میکنیم از این عمل خودداری نمائید. داروهای ضد اسید معده اگرچه تصور می گردد که فاقد عوارض و زیان خاصی برای تن باشند اما با بخش اعظمی از داروهای قلبی تداخل دارا هستند و تاثیر آنان را به شدت نادر می نمایند. تاثیر داروهایی مانند پلاویکس ، کاپتوپریل ، داروهای مهمی مانند آتورواستاتین و رزوواستاتین و همینطور داروی حساسی مانند وارفارین با به کارگیری بی آیتم از داروهای ضد اسید معده کاهش پیدا می نماید.
لذا سفارش می شود بیمارانی که از داروهای قلبی به کارگیری می نمایند از مصرف داروهای ضد اسید معده فارغ از تجویز دکتر خوداری نمایند.
- ۰ ۰
- ۰ نظر