یکشنبه ۲۰ آبان ۰۳

درمان نارسایی قلب

۱۰۲ بازديد

معالجه نارسایی قلب
بیماری نارسایی قلب یکی‌از مهم‌ترین بیماری های قلبی میباشد که به درمانهای منظم و ظریف احتیاج دارااست. با اعتنا به ماهیت نارسایی قلب و بزرگ بودن کارداران دخیل در ساخت‌و‌ساز و تشدید علایم نارسایی قلب معالجه نارسایی قلب هم تنوع و گستردگی قابل متخصص قلب   توجهی داراست.
1- معالجه بیماری مسئله ای نارسایی قلب
بخش اعظمی از بیماری های قلبی در شکل عدم تشخیص یا این که عدم معالجه به موقع و اصولی قادر است بعداز تعدادی سال سبب ساز به ضعف و نارسایی قلب خواهد شد. لذا تشخیص و معالجه مطلوب و به موقع بیماری های قضیه ای اولی گام در پیشگیری و پرهیز از تولید نارسایی قلبی میباشد. اکثری از این بیماری ها حتی پس از پیدایش نارسایی قلب هم هنوز قابل معالجه می باشند و اصلاح آن‌ها هنوز می‌تواند به بهبود نارسایی قلب سبب ساز گردد.

از جمله تنگی عروق کرونر یکی علل مهم نارسایی قلب میباشد. مفتوح کردن تنگی عروق با استعمال از استنت یا این که فعالیت جراحی گشوده قلب میتواند به بهبود یا این که کاهش علایم نارسایی قلب سبب خواهد شد و تاهنگامیکه تنگی عروق کرونر اصلاح نشود ، شاید بقیه درمانهای نارسایی قلب هم زیاد مفید نباشند.

یا این که بیماری روزنه های قلب هم در شکل عدم معالجه مطلوب نهایتا به نارسایی قلب باعث شود و او‌لین گام در معالجه نارسایی قلب ، معالجه بیماری روزنه ای اول میباشد.

2- در دست گرفتن بقیه بیماری های مورد ای
برخی از بیماری ها میباشند که می‌توانند موجب تشدید علایم نارسایی قلب شوند و در اختیار گرفتن آن ها میتواند هم به تشدید نارسایی قلب باعث خواهد شد و هم موجب عدم در دست گرفتن علایم آن خواهد شد. در پی به یکسری آیتم از این بیماری ها اشاره خوا‌هیم کرد:

فشارخون بالا: یک کدام از مهم‌ترین این بیماری های قضیه ای میباشد. بیماران با نارسایی قلب بایستی فشارخون در دست گرفتن گردیده داشته باشند و عدم در اختیار گرفتن فشارخون در‌این بیماران سبب میشود تا داروهای نارسایی قلب و بقیه اقدامات هم اثرگذار نباشند. نکته جذاب اعتنا اینکه بخش اعظمی از داروهای فشارخون بالا مانند لوزارتان ، کاپتوپریل ، بیزوپرولول ، کارودیلول و متورال ، به طور همزمان میتوانند در معالجه نارسایی قلب هم گزینه استعمال قرار بگیرند.

دیابت قندی: دیابت هم می‌تواند موجب ساخت و ساز نارسایی قلب خواهد شد و هم موجب تشدید علایم آن خواهد شد. لذا در بیماران با نارسایی قلبی ، قند خون می بایست توسط انسولین یا این که داروهای خوراکی به توجه در اختیار گرفتن شود.

نکته 1: مصرف "پیوگلیتازون" در بیماران دیابتی با نارسایی قلب با عوارض قلبی یار میباشد و سفارش نمی‌شود.

نکته 2: داروی "امپاگلی فلوزان" در بیماران نارسایی قلب و دیابت اثرات بسیار خیر دارااست.

نارسایی همگی: تنبلی همگی و دیالیز یکی‌از دست اندرکاران خطر اصلی برای بیماری های قلبی میباشد. در نارسایی همگی عدم توانگری تمامی در دفع نمک و آب تن ، موجب توده شدن آن ها در تن و تشدید علایم نارسایی قلبی شود. طرز تاثیر بعضی از داروهای نارسایی قلب ، با ارتقاء وسعت آب و نمک دفع گردیده از تن و با ارتقا ادرار میباشد. به طور طبیعی در نارسایی همگی تاثیر این داروها هم کاهش پیدا خواهد کرد.

بقیه بیماری هایی که در دست گرفتن و معالجه مطلوب آن‌ها برای معالجه نارسایی قلب ضروری میباشد عبارتند از: معدود کاری و پرکاری تیرویید ، نارسایی کبد ، معدود خونی و کمبود آهن تن.
3- تغییر تحول شیوه و طرز معاش (اقدامات غیر دارویی)
در اکثر وقت ها بیماری ها دارو فقط خط مش معالجه وجود ندارد ، و در کنار معالجه دارویی که حتما نقش مهمی در معالجه بیماری ها داراست ، بیماران بایستی تعدادی اقدامات و معالجه های غیر دارویی را هم اجرا بدهند. این اقدامات غیر دارویی هم خودشان در پیشگیری از بیماری و کاهش علایم آن مفیدند و هم به اثربخشی بیشتر درمانهای دارویی یاری می نمایند. این اقدامات که اکثرا گروه ای از عادات و نحوه های تغذیه ای و رفتاری می باشند که اصطلاحا "طریق یا این که مدل معاش" نامیده می‌شوند. به جهت اینکه نحوه خطا معاش استدلال اساسی در پیدایش اکثری از بیماری های قلبی میباشد ، به طور طبیعی تغییر تحول نحوه معاش هم یکی رویکرد های در اختیار گرفتن و معالجه این بیماری ها خواهد بود. در بیماران با نارسایی قلب این اقدامات عبارتند از:

مصرف طعام با دست کم نمک: حداکثر نمک پیشنهاد گردیده برای بیماران با نارسایی قلبی ، 4 تا 6 گرم در روز میباشد یعنی به اندازه یک قاشق چایخوری. این معیار از نمک در نان ، غلات و غذاهایی که روزمره مصرف میکنیم وجود داراست ، لذا او‌لین و شایسته ترین شیوه حذف نمک و نمکدان موقع میل کردن خوراک میباشد. هم اینگونه عدم به کار گیری از غذاهای حاضری ، فست فود و کنسروها که دربردارنده مقادیر متعددی نمک می باشند.
نکته: هم بیماران و هم اشخاص تندرست در موقع خرید ، مطلقا به برچسب معیار نمک و سدیم مواد غذایی جان دار در بسته غذایی اعتنا نمایند.
عدم مصرف سیگار و دخانیات
خودداری از تناول کردن غذاهای هنگفت و پرحجم
خودداری از مصرف الکل
داشتن تحرک کافی روزمره: پیاده روی با گام های نسبتا تند (یا این که هر نوع شغل بدنی شبیه) به بازه زمانی 30 دقیقه در هر شبانه روز
داشتن کار های اجتماعی و کمپانی در عده های از صمیم قلب و خانواده
جلوگیری از داروهای مخدر و جایزه
عدم به کار گیری از داروهای دارای اسم و رسم به NSAID مشتمل بر بروفن ، دیکلوفناک ، مفنامیک اسید و ناپروکسن.
پی گیری منظم ویزیت و به کارگیری از داروهای تجویز گردیده
پی گیری علایم نارسایی قلبی و دوراندیشی از آن ها در شکل پیدایش
توزین روزمره و اندازه گیری وزن تن: ارتقا وزن یکباره در معنای تشدید نارسایی قلب و تجمع آب در تن میباشد. شایسته ترین فرصت توزین صبح بعداز ادرار کردن و با مثانه خالی میباشد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.