پنجشنبه ۰۱ آذر ۰۳

علایم حمله قلبی در زنان با مردان متفاوت میباشد

۱۰۵ بازديد

حتی علایم حمله قلبی هم در زنان با مردان متعدد میباشد
در مردانی که در گیر سکته قلبی می‌شوند ، معمول ترین نماد آن شم درد سینه ناگهانی در میانه قفسه سینه میباشد. در کنار این درد سینه فشارنده و شدید احتمال داراست علایمی مانند تهوع و استفراغ ، تنگی نفس و تعریق هم چشم خواهد شد. این علایم در خانمها قادر است متخصص قلب  گوناگون از مردان باشد.

در خانم هایی که در گیر حمله قلبی می‌شوند ، علایم بیماری می‌تواند غیر منحصر باشد مانند:

دردسینه غیر تیپیک در پشت قفسه سینه ، کتف و دست چپ
تهوع و استفراغ
تنگی نفس و حس گرسنگی هوا
تعریق شدید
درد و حزن در منطقه شکم
کاهش سطح هوشیاری
بیحالی و ضعف شدید
هم در مردان و هم در زنان احتمال دارااست که درصدی از تهاجم ها قلبی فارغ از هرگونه علامتی ساخت گردیده و تنها در تاثیر عوارض بیماری یا این که در رسیدگی های آینده کشف شوند. به‌این نوع هجوم ها قلبی ، حمله قلبی بدون صدا Silent گفته می‌شود و معیار این تهاجم ها بیعلامت در زنان از مردان بیشتر میباشد. زنان احتمال دارااست در گیر سکته قلبی شوند البته علایم خاصی را تجربیات نکنند.

زنان حزن های قلبی خویش را کمتر ذکر می نمایند
مطالعات آرم داده اند که زنان به نسبت مردان ، علایم و نشان های قلبی خویش را کمتر ذکر می نمایند و کمتر از مردان از غم خویش گلایه می نمایند. در واقعیت زنانی که بیماری قلبی دارا‌هستند ، علایم خویش را به مشکلاتی غیر از بیماری قلبی نسبت میدهند و کمتر از مردان درصدد نظارت انگیزه غم خویش می باشند. به‌این استدلال احتمال اینکه بیماری قلبی در زنان کمتر تشخیص داده گردد ، بیشتر از مردان میباشد. این مورد به‌این ادله میباشد که زنان می‌پندارند علایم آنان ناشی از اضطراب ، بیماریهای گوارشی و عضلانی میباشد تا بیماری قلبی.
با اعتنا به اشکال متعدد علایم بیماری قلبی در زنان و علایم غیراختصاصی آن موردنیاز میباشد آستانه آلرژی به علایم قلبی در خانمها زیر خیس از مردان باشد. سفارش میشود هرگونه آرم و اندوه مربوط به بیماری قلبی در خانمها دور از شوخی تلقی خواهد شد و با هرگونه حزن که شک وتردید به بیماری قلبی داشته باشید به اورژانس رجوع کنید.

پیشنهاد می شود در شکل بروز هر کدام از علائم ذیل ، بلافاصلهً به اورژانس رجوع کنید:
حس درد ، فشار ، سوزش یا این که فشار در قفسه سینه ، فک ، کتف ها ، کمر یا این که بازوها که 5 تا 10 دقیقه ارتفاع میکشد.
تهاجم ها غیر قابل توضیح تنگی نفس که 5 تا 10 دقیقه ارتفاع میکشد.
شم تپش قلب یاروهمدم با سرگیجه یا این که تلف کردن تعادل.
برخی از علایم می‌توانند آرم حمله قلبی وخیم و سکته قلبی باشند. سفارش می شود با دیدن هرمورد از علایم ذیل با اورژانس 115 تماس حاصل نمایید:
تنگی نفس غیر قابل توضیح بیشتراز 5 تا 10 دقیقه ارتفاع میکشد
تهوع شدید ناگهانی ، استفراغ یا این که سوء هاضمه
تعریق ناگهانی سوای برهان
خستگی شدید و ناگهانی غیر قابل توضیح
تلف کردن هوشیاری یا این که غش کردن
حس ناگهانی و غیر قابل توضیح مشابه به مردن
آنژین قلبی چیست؟
آنژین (که به آن آنژین صدری هم گفته میشود) ، به علایمی گفته می‌گردد که در تاثیر ایسکمیو نرسیدن خون به قسمتی از عضله قلبی بوجود می‌آید. شایعترین انگیزه نرسیدن خون به عضله ها قلب ، تنگی عروق کرونری قلب میباشد. درد قلب و درد قفسه سینه مهم ترین جزء آنژین میباشد اما علایم دیگری هم در کنار آن میتواند بوجود آید.

دو نوع آنژین وجود داراست: آنژین استوار و آنژین ناپایدار. در آنژین ناپایدار علایم قلبی در موقعیت استراحت یا این که با عمل خیلی معدود تولید می‌شود و جزو اورژانس های قلب به حساب آورده می شود و در نوشته دیگری درخصوص آن کلام کرده ایم. در‌این نوشته درباره‌ی علل و علایم آنژین استوار قلبی خوا‌هیم نوشت.

علایم آنژین استوار قلبی در تاثیر تنگی اثبات و استوار عروق کرونر ساخت می‌شود. رسوب چربی و تنگی عروق تغذیه کننده قلبی سبب کاهش خونرسانی به قسمتی از ماهیچه‌ها قلب می گردد. در طول استراحت که ضربان قلب ذیل میباشد و قلب نیاز متعددی به اکسیژن ندارد ، کاهش خونرسانی به قلب حتی تا 70 درصد واحد سنجش شالوده هم معمولا نیازهای قلب به اکسیژن را برآورده کرده و آرم مهمی ساخت نمی نماید. با استارت هرگونه کار بدنی قلب بدون چاره به نگهبانی خون بیشتری برای تن میباشد و می بایست با اقتدار و ضربان بیشتری شغل نماید لذا ضربان قلب آغاز به ارتقاء می نماید تا نیاز عضله‌ها و تن را به اکسیژن پشتیبانی کند. با ارتقاء فعالیت و تعداد ضربان قلب نیاز خویش قلب به اکسیژن و مواد غذایی ارتقاء پیدا می نماید و معیار خونی که به قلب می‌رسد کارکشته به هواخواهی نیازهای خویش قلب نخواهد بود. از این رو علایم کمبود اکسیژن در قلب ساخت و ساز میگردد که به آن ایسکمی گفته میگویند. ایسکمی سبب ساز می‌گردد تا سلول های قلبی در تاثیر کمبود مواد غذایی موردنیاز و اکسیژن مبتلا درد و اندوه بشوند و بنابراین انژین تولید میگردد.

علایم آنژین قلبی معمولا در یک معیار مشخصی از عمل بدنی ساخت‌و‌ساز می گردد و با جدا کار و استراحت کاهش پیدا کرده و از دربین می رود لذا به آن آنژین استوار می‌گویند. در بعضا از بیماران تنگی عروق قلب یکباره تشدید گردیده و در مواقعی حتی به 100 درصد قطر رگ قلب هم می‌رسد. درین بیماران آنژین و درد قلب با کار بدنی خیلی نادر یا این که حتی‌در وضعیت استراحت تولید میشود و برخلاف آنژین استوار تا ساعت ها هم ادامه پیدا می نماید. لذا بدین نوع از آنژین ، آنژین ناپایدار گفته می‌گردد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.