جمعه ۱۹ اردیبهشت ۰۴

برای سالم بودن قلب، ویتامین بخورم یا خیر؟

۱۱۳ بازديد

برای تندرست بودن قلب، ویتامین بخورم یا این که خیر؟
چربی، قند و پروتئین ها تحت عنوان دست اندرکاران اساسی و محور‌ای تغذیه شناخته میشوند که میتوانند کالری و اسید آمینه‌های لازم تن را دفاع کنند. کاری که ویتامین ها و املاح معدنی در تن جاری ساختن می‌دهند، عبارت میباشد از تسهیل فرایندهای تجزیه و مصرف  متخصص قلب مواد غذایی اساسی.

در واقعیت سدیم، پتاسیم، گونه های ویتامین‌ها و مواد افزودنی غذایی جزو مواد مهم غذایی طبقه‌بندی نمی‌شوند البته حضور آن‌ها برای ساخت‌و‌ساز یا این که تشدید کار‌‌های آنزیمی و سوخت و ساز جوارح و بافتهای تن ضروری میباشد. به همین ادله اکثری از اشخاص در زمان معاش خویش بصورت مداوم یا این که هر‌یکسری وقت یکبار از ویتامین‌ها و مواد معدنی استعمال می نمایند. البته آیا حقیقتا استعمال از مواد معدنی و ویتامین‌ها برای مراقبت تندرست قلب و عروق ضروری میباشد؟
ویتامین‌های مایحتاج قلب
سیستم قلب و عروق همچون بقیه اعضای تن و ماهیچه‌ها اسکلتی برای انقباض به تعدادی ویتامین و املاح طبیعی نیاز داراست. سدیم، پتاسیم، کلسیم، ویتامین‌های تیم ب، سلنیوم، و اسید فولیک برای تهیه و تنظیم متابلیسم سلولهای قلبی موردنیاز می‌باشند. از سوی دیگر ویتامین‌های محلول در چربی مانند ویتامین د و کا هم برای کارایی مطلوب سیستم انعقادی و خون در تن بکار می‌روند.

در کنار این ترکیبات غذایی، دست اندرکاران متفاوت دیگری هم می باشند که می‌توانند بر سالم قلب و عروق تأثیرگذار باشند. ترکیبات آنتی اکسیدانی، فنول‌ها، اسیدهای چرب اشباع گردیده، اسید آراشیدونیک، امگا ۳ و امگا ۶ مثلا این ترکیبات میباشند.

نکته حائض اهمیت
ما یحتاج میباشد بدانیم که اکثر وقت ها این مواد غذایی در گونه های رژیم‌های غذایی رایج وجود دارا‌هستند. و اشخاص تن درستی که بصورت منظم از ترکیبات و مواد غذایی به کارگیری می نمایند، به مقدار مناسب از ترکیبات معدنی و مایحتاج قلب و عروق را اخذ خواهند کرد. بخش اعظمی از اشخاص برای تأمین ویتامین‌های موردنیاز قلب خویش، از داروها و ترکیبات فراهم گردیده ویتامین و مولتی ویتامین استعمال می نمایند اما حقیقتاَ آیا مصرف این ترکیبات مورد نیاز میباشد؟

مطالعات علمی چه می‌گویند؟
در اکثر مطالعات علمی که در باب ارتباط دربین تندرست قلب و عروق و بیماریهای قلبی منتشر گردیده‌است، ارتباط مشخصی فی مابین به کارگیری از این ترکیبات و کاهش بیماریهای قلبی بکر میباشد. برای مثال در یک بازرسی بسیار تعالی که سال قبلی انجام یافته میباشد و حاصل آن منتشر شد، معین شد که مصرف گونه های ویتامین‌ها و افزودنی های تقویت کننده به تغذیه روزمره، نسبتاًَ هیچ تأثیری بر تندرست قلب و عروق و حتی بقیه اعضای تن ندارد. در‌این تفحص که به تحقیق اثرات مصرف ویتامینها بر تن در بازه در حدود ۳۰ سال پرداخته میباشد، نقش خنثی این ترکیبات بر واحد سنجش مرگ و میر کلی و بیماریها و مرگ و میر به علل بیماریهای قلبی نماد داده شد.

خلاصه
اشخاص تن درستی که سوءتغذیه ندارند و می‌توانند نیازهای غذایی مبنا خویش را از اکثر زمان ها منابع غذایی رایج تأمین نمایند، احتیاجی به استعمال از ویتامین‌ها و تکمیل کننده‌های غذایی ندارند. عده ای که میتوانند ویتامین‌های لازم خویش را از میوه‌ها و صیفی جات تأمین نمایند، موردنیاز وجود ندارد از ترکیبات داروخانه‌ای ویتامین و کامل کننده به کارگیری نمایند.

نکته حائض اهمیت اینکه در شکل مصرف تکمیل کننده و ویتامین، سلولهای التهابی، میکروبها و احتمالا سلولهای سرطانی پنهان تن هم از این ترکیبات تکمیل کننده به کار گیری خواهند کرد و این زمینه می‌تواند خطرناک هم باشد.
شایسته ترین ورزش برای فشارخون بالا
ورزش و شغل بدنی قادر است به کاههش فشارخون بالا امداد کند.
شایسته ترین نوع ورزش برای کاهش فشارخون بالا، ورزش های ایزومتریک می باشند.
مبنی بر حاصل استیناف جدیدی که در خبر نامه علمی British Journal of Sport Medicine منتشر شد‌ه‌است، اشکال گوناگون کار بدنی و ورزش می‌توانند موجب در دست گرفتن فشارخون شوند اما تاثیر ورزش‌های ایزومتریک از همگی بیشتر میباشد.

براساس یک نوع طبقه‌بندی می اقتدار ورزشها را به دو مجموعه ایزوتونیک و ایزومتریک تقسیم کرد.

ورزشهای ایزوتونیک که به ورزشهای دینامیک هم پر اسم و رسم می‌باشند، دربرگیرنده ورزشهایی میگردند که سرعتی و با تحرک بالایی یار میباشند مانند دویدن، خط مش رفتن تند، شنا و طناب زدن.

ورزشهای ایزومتریک که به ورزشهای استاتیک هم پر اسم و رسم می باشند، عبارتند از ورزشهای وزنه‌ای یا این که قدرتی مانند وزنه‌برداری، فعالیت با وزنه و ورزشهای کششی.

اما اکثری از فعالیتهای ورزشی به نوعی مشمول هر دو نوع ورزش می‌باشند مانند کشتی یا این که دوچرخه سواری که هم مشمول فعّالیّتهای ایزوتونیک می باشند و هم مشتمل بر ورزشهای ایزومتریک و درصد و ترازو این فعّالیتها در آن ها گوناگون میباشد.



در‌این بازرسی که حاصل آن از نظارت بیشتر از ۲۰۰ بازرسی علمی و با تعداد بیش تر از ۱۵ هزار نفر بدست آمده میباشد، مشخّص شد که گونه های گوناگون ورزش می‌توانند تاثیر مثبتی بر در اختیار گرفتن و کاهش وزن داشته باشند. با اینحال معیار این کاهش با ورزشهای ایزومتریک بیشتر از بقیّه میباشد. ورزشهای ایزومتریک انواعی از ورزشها می باشند که در آن ها ماهیچه ها کمترین واحد سنجش تکان را دارا هستند.

از دربین ورزشهای ایزومتریک یا این که قدرتی نوعی از ورزش که بیشترین رابطه را با کاهش فشارخون نماد اعطا کرد، ورزش wall sit یا این که شرایط نشستن با توکل بر دیوار میباشد.



نکته دیدنی اینکه ورزشهای ایزومتریک بر هر دو جزء فشارخون یعنی هم فشارخون سیستولی و هم دیاستولی تاثیر مثبت دارا هستند. واحد سنجش کاهش فشارخون با گونه های متفاوت ورزش بصورت پایین میباشد:

ورزش هوازی: سیستولی ۴.۴۹ میلی متر جیوه - ۲.۵۳ میلی متر دیاستولی
ورزش ترکیبی هوازی و قدرتی: سیستولی ۴.۵۵ میلی متر جیوه - ۳.۰۴ میلی متر دیاستولی
ورزش ایزومتریک و قدرتی: سیستولی ۸.۲۴ میلی متر جیوه - ۴ میلی متر دیاستولی
شایسته ترین نوع ورزش برای کاهش فشارخون سیستولی «وال سیت» بوده میباشد و شایسته ترین سبک ورزشی برای کاهش فشارخون دیاستولی، «دویدن» میباشد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.