پنجشنبه ۰۱ آذر ۰۳

جدیدترین روش تعویض روزنه قلب چیست؟ (بده بستان روزنه قلب به نحوه تاوی)

۱۰۷ بازديد

جدیدترین طرز ردوبدل روزنه قلب چیست؟ (بده بستان روزنه قلب به نحوه تاوی)
از طریق‌های نو بده بستان روزنه قلب، جایگزینی روزنه آئورت ترانس کاتتر (TAVR) یا این که ردوبدل روزنه قلب به طریق تاوی میباشد. این شیوه برای معالجه تنگی آئورت یا این که باریک شدن روزنه آئورت کاربرد دارااست. طریق تاوی جلوی پایین آمدن جریان خون را میگیرد و قلب شمارا بدون چاره می نماید تا بیشتر شغل متخصص قلب  نماید.

کار روزنه قلب با لیزر چه طور میباشد؟
TMLR نوعی جراحی میباشد که از لیزر برای ساخت و ساز شبکه‌های خرد در عضله قلب و آمدن به اتاقک تحت سمت چپ قلب (بطن چپ) به کارگیری می‌نماید. بطن چپ محیط پمپاژ مهم قلب میباشد و بنابراین بیماری قلبی بهبود مییابد.

متن انگلیسی:
Mild or moderate heart valve disease do not require surgical therapy, but do require close observation with a cardiologist to help manage potential symptoms.
ترجمه فارسی:
بیماری خفیف یا این که میانگین ​​روزنه قلب نیازی به معالجه جراحی ندارد، البته مشاهده ظریف کارشناس قلب برای یاری به مدیر علائم مورد نیاز میباشد.

به گزارش وب سایت medstarhealth
اشکال روزنه‌ های قلب کدامند؟
همان طور که قلب خون را پمپاژ می‌نماید، در هر ضربان چهار روزنه گشوده و بسته می گردند تا خون را در جهت درست جریان دهند. با گشوده و مسدود شدن هر دو روزنه، یک صدا و در کل دو صدا ساخت می شود که به آن ضربان قلب گفته می‌گردد. اسم چهار روزنه‌های قلب عبارتند از: روزنه آئورت، روزنه میترال، روزنه ریوی قلب و روزنه سه لتی قلب. به‌دنبال هرمورد از این چهار روزنه قلب را به ترتیب گردش جریان خون آورده‌ و مختصری درموردشان توضیح داده‌ایم.

۱. روزنه سه‌ لختی یا این که تریکوپسید
روزنه سه‌لختی یا این که سه‌لتی سه لت داراست که دهلیز راست را از بطن راست غیر وابسته می‌نماید. این روزنه سه‌لتی به جریان خون اذن می دهد از دهلیز راست وارد بطن راست گردد و از رجوع و برگشت جریان خون از بطن راست به دهلیز راست خودداری نماید. اشکال بیماری‌های روزنه سه‌لختی عبارت‌اند از:

آترزی تریکاپسید
بازگشت خون تریکاپسید (regurgitation)
تنگی مجاری تریکپاسید.
۲. روزنه ریوی یا این که پولمونر
روزنه پولمونر هم سه لت دارااست که بطن راست را از سرخرگ ریوی جداگانه می‌نماید. جریان خون بایستی از بطن راست و از روش سرخرگ ریوی به ریه‌ها پمپاژ گردد تا در آنجا اکسیژن‌ بگیرد. خون در‌این مسیر از روزنه ریوی یا این که پولمونر می‌گذرد. وظیفه‌‌ی دیگر این روزنه، دوری از برگشت خون از سرخرگ ریوی به بطن راست میباشد. به عنوان مثال بیماری‌های روزنه ریوی می‌اقتدار به موردها ذیل اشاره نمود:

تنگی مجرای روزنه ریوی
بازگشت خون روزنه ریوی.
۳. روزنه میترال
روزنه میترال قلب که به روزنه دو لتی هم دارای شهرت میباشد، دهلیز چپ را از بطن چپ مستقل می‌نماید. این روزنه دو لت دارااست و به جریان خون اذن می دهد از دهلیز چپ وارد بطن چپ خواهد شد. دیگر وظیفه روزنه میترال این میباشد که از برگشت جریان خون از بطن چپ به دهلیز چپ خودداری نماید. بیماری‌های روزنه میترال عبارت‌اند از:

پرولاپس روزنه میترال
رجوع خون روزنه میترال
تنگی مجرای روزنه میترال.
۴. روزنه آئورتی
روزنه آئورت سه‌لتی میباشد البته در مواقعی که شخص با ناهنجاری مادرزادی یا این که نارسایی روزنه آئورت متولد خواهد شد، شاهد روزنه آئورتی دو لتی خوا‌هیم بود. وظیفه روزنه آئورتی غیروابسته‌کردن بطن چپ از آئورت میباشد. این روزنه به جریان خون اذن میدهد از بطن چپ به‌سمت آئورت و بقیه اندام‌های تن بیرون خواهد شد. همینطور روزنه آئورتی بازدارنده از برگشت جریان خون از آئورت به بطن چپ می‌گردد. نارسایی روزنه‌های قلب آئورتی عبارت‌اند از:

بازگشت خون آئورتی یا این که نارسایی آئورتی
تنگی مجرای آئورتی.
قلب دارنده چهار روزنه میباشد، خون در بالا وارد دهلیز راست میشود، از روزنه سه‌لختی وارد بطن راست می گردد، آنگاه از روزنه ریوی قبل و به سمت ریه می‌رود. خون از ریه به دهلیز چپ برمی‌شود، از روزنه میترال می‌گذرد و وارد بطن چپ میشود، آن گاه از روزنه آئورتی می‌گذرد و از روش آئورت رهسپار بخش‌های متفاوت تن می شود.

فرق روزنه میترال و آئورت این میباشد که روزنه میترال در میان دهلیز چپ و بطن چپ جای‌دارد و روزنه آئورت میان بطن چپ و رگ آئورت قرار گرفته میباشد.

ترتیب روزنه های قلب از بالا به ذیل کدامند؟
از بالا به تحت، روزنه ریوی، روزنه آئورت، روزنه میترال و در پایان روزنه تریکوسپید قرار گرفته میباشد.

در‌حالتی که بخواهیم مقایسه اندازه روزنه های قلب را جاری ساختن دهیم، به ترتیب اندازه گرانقدر به خرد، روزنه سه لتی، میترال، آئورت و ریوی قرار میگیرند.

روزنه فی مابین دهلیز و بطن راست چه اسم دارااست؟ روزنه سه‌ لختی یا این که تریکوپسید
روزنه ای که فی مابین دهلیز چپ و بطن چپ قراردارد چیست؟ روزنه میترال
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.