جمعه ۱۹ اردیبهشت ۰۴

آیا احتمال انسداد دوباره (Restenosis) بعد از بالن قلب وجود دارد؟

۱۱۴ بازديد

آیا احتمال انسداد دوباره (Restenosis) بعد از بالن قلب وجود دارااست؟
در برخی موردها ممکن میباشد بعداز بالن قلب گشوده هم رگ مسدود گردد. اما برای پرهیز از این شرایط معمولا نحوه آنژیوپلاستی استنت گذاری با بالن قلب ادغام گردیده تا رگ گشاد گردد و احتمال بسته شدن دوباره از  متخصص قلب  در بین برود.

البته بااین‌درحال حاضر مدام این حادثه نمی‌افتد و ممکن میباشد دوباره در شریانی که استنت در آن قرار گرفته میباشد، پلاک دوباره تشکیل خواهد شد و شریان‌ها مجدد تنگ شوند. به‌این پروسه تنگی دوباره شریان یا این که انسداد دوباره گفته میشود. اما گشوده هم در حالتی که دکتر معالج از استنت به هم پا بالن زدن برای قلب استعمال نکند، ریسک این انسداد دوباره ارتقاء خواهد یافت.

بااین‌حالا ممکن میباشد بعداز سپری شد دوران وقتی از استنت گذاری، رگ مجدد باریک خواهد شد. بدین‌ترتیب با تجمع مجدد پلاک‌ها در نزدیکی استنت، انسداد دوباره رخداد می‌ افتد. گاهی نیز به عبارتی بافت اسکار تشکیل شدن در محل قرارگیری استنت و توسعه و گسترش آن ادله بسته شدن دوباره رگ میباشد. در فیض شاید دکتر معالج ناچار گردد از طریق‌های کامل کننده درمانی دیگری همانند پرتو درمانی نیز در کنار بالن قلب و استنت گذاری به کارگیری نماید.
خطر لخته‌شدن خون در بالن قلب و استنت
به عبارتی‌طور که گفته شد با وجودی که استنت گذاری به‌تیتر شیوه کامل کننده بالن قلب برای کاهش خطرها بیماری و معدود کردن ریسک برگشت دوباره گرفتگی اعمال میشود، البته به جهت ماهیت دقیق و حساس قلب و عروق، قراردادن استنت هم مدام بی‌خطر نخواهد بود و این نحوه هم با بعضی از ایرادات احتمالی به عنوان مثال لخته شدن خون و پاره‌گی عروق همدم میباشد.

وجود جسم فرنگی مانند استنت در تماس مداوم با خون ممکن میباشد در بعضی اشخاص سبب به لخته شدن خون خواهد شد. حدود ۱ تا ۲ درصد از عده ای که استنت اخذ می‌نمایند، لخته‌های خونی در محل استنت ساخت می‌نمایند که نیاز به پیگیری دارا هستند و میتوانند خطرساز شوند.

استنت‌ها که ممکن میباشد پوشیده با مواد دارویی باشند یا این که فارغ از هر پوششی در رگ قرار بگیرند، می توانند در مواقعی به‌تیتر عوارض جانبی موجب خون ریزی و لخته شدن خون در آن محل شوند. گونه های استنت‌هایی که یک پوشش دارویی دارا‌هستند، ریسک کمتری برای لخته شدن خون در بیماران دارا هستند.

برای منع از بروز این ایراد و خطرساز شدن لخته خون پس از بالن قلب در بیماران، نخستین‌ازهمه پزشک معالج باتوجه‌به وضعیت مریض یک‌سری داروها مانند آسپرین تجویز می‌نماید. خلال این با رعایت رژیم غذایی سلامت، در دست گرفتن وزن، در دست گرفتن فشارخون، در دست گرفتن کلسترول خون، ورزش‌کردن منظم و مدل معاش تندرست سوای مصرف الکل و دخانیات می‌اقتدار ریسک لخته خون را به نحوه قابل‌توجهی کاهش اعطا کرد.
شغل‌هایی که پس از بالن قلب نباید جاری ساختن دهیم؟
به‌شکل کلی از آن جایی که بالن قلب و شیوه‌های هم پا آن یک طرز درمانی و جز شیوه‌های جراحی به حساب می آید، مطلقا مریض بعداز آنژیوپلاستی می بایست از اعمال تعدادی‌امور پرهیز نماید. مثلا از اجرا شغل‌های هنگفت بدنی و ورزش‌های هوازی بسیار هنگفت بایستی خودداری نماید.

وزنه زدن، بلندکردن وسایل هنگفت ، دویدن با سرعت بالا و مواقعی ازاین‌دست تا مدتی برای این اشخاص ممنوع میباشد و می بایست کل‌کارهایی که می‌نمایند بر پایه ی لحاظ دکتر صورت پذیرد. ورزش‌کردن و عمل بدنی برای این اشخاص ضروری میباشد البته گشوده هم به‌شکل در دست گرفتن گردیده و ایفا ورزش‌هایی که مطلوب وضعیت بیماران باشد.

اصول نگهداری پس از بالن قلب
بعداز آنژیوپلاستی مریض بایستی به طبعً یک‌سری نکات مراقبتی را در لحاظ داشته باشد تا حالت وی دوباره حاد نشود. خصوصا که بالن قلب به جهت عوارض و آلرژی‌هایی که داراست حتما به چندین محافظت‌های ظریف و منظم نیاز داراست.

مراجعه منظم به دکتر و مشاوره با وی درخصوص مورد ها متفاوت مربوط به بیماری، اخذ رژیم غذایی سلامت و مطلوب، جلوگیری از مصرف الکل و کشیدن سیگار و تغییر‌و تحول در مدل معاش از مفاد مهمی میباشد که بعداز بالن قلب می بایست به آن ها اعتنا کرد. در غایت این که مصرف به‌موقع و ظریف کل داروها لزوم بسیار بالایی دارااست.

معمولا بیمارانی که آنژیوپلاستی داشته‌اند دربین دوهفته تا یک ماه بهبود مییابند. البته بااین‌درحال حاضر این مقطع و حالت و سرعت بهبودی تا معیار متعددی بستگی به موقعیت جسمی مریض، اشتباهات مسئله‌ای دیگر و عوارض احتمالی بالن قلب خواهد داشت.

تغییر تحول مدل معاش هم از مورد ها بسیار مهمی میباشد که به بیمارانی که به‌تازگی بالن قلب را تجارب کرده‌اند سفارش می گردد. آنان هم بایستی ورزش‌کردن و معاش تندرست داشتن را در حیث بگیرند و هم این که از استرس و فشارهای عصبی تا مکان ممکن هجران نمایند.
شغل قلب گشوده چیست؟
فعالیت قلب گشوده به انگلیسی (Open-Heart Surgery)، ایرادات قلبی به عنوان مثال نماد های نارسایی قلبی، نقایص مادرزادی قلب، آریتمی، آنوریسم و ​​بیماری عروق کرونر را معالجه می‌نماید. جراحی قلب گشوده نوعی جراحی قلب میباشد که در آن قفسه‌ سینه باز گردیده و در ماهیچه ها، روزنه‌ها و یا این که رگ‌های قلب جراحی جاری ساختن میشود. طبق آماری که در دست میباشد، یک کدام از شایع‌ترین جراحی‌هایی که در بزرگسالان شکل میگیرد، CABG میباشد که به‌دنبال به معرفی آن میپردازیم.

فعالیت قلب گشوده یکی‌از جراحی‌های تهاجمی میباشد ولی در عین اکنون دیدنی میباشد بدانید که‌این جراحی داده های عددی مرگ‌و‌میر پایینی در مریضخانه دارااست. احتمالا با شنیدن نام فعالیت قلب گشوده استرس می گیرید و می ترسید. البته عالی میباشد بدانید که داده های عددی مرگ در بیمارانی که شغل قلب گشوده ایفا میدهند، حدود ۲.۹ درصد میباشد.

۱. فعالیت قلب گشوده نوزاد چه گونه میباشد؟
گاهی نوزادی که به جهان می آید، نقص دیواره قلبی دارااست. در اینگونه مواقعی، بایستی در هفته‌های نخستین نوزادی، جراحی صورت بپذیرد تا نوزاد بتواند برای زمان زمانبر‌تری معاش نماید و رویش آن با خلل مواجه نشود.

۲. فعالیت قلب گشوده بای پس یا این که شغل قلب گشوده رگ پا چیست؟
بای پس عروق کرونر (CABG) رایج‌ترین نوع از کار جراحی قلب گشوده صورت گرفته در بزرگسالان میباشد. در زمان این جراحی، یک شریان یا این که ورید تندرست به یک شریان کرونری مسدودشده، لینک و پیوند می‌گردد. این به شریان پیوندشده اذن می دهد تا شریان مسدودشده را بای پس نماید و خون نو را به قلب برساند.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.