پنجشنبه ۲۰ مهر ۰۲ ۱۰:۱۲ ۱۰۷ بازديد
تشخیص نارسایی قلبی با اشکال تست
تست خون: برای رسیدگی علائم بیماریهایی که می توانند روی قلب اثر بگذارند، اجرا متخصص قلب میگردد. مانند دیابت و فشارخون
اشعه ایکس قفسه سینه: با استعمال از تصاویر اشعه ایکس میاقتدار حالت قلب و ریهها را رسیدگی کرد.
الکتروکاردیوگرام: در نوار قلب سیگنالهای الکتریکی قلب تصویب میگردد. این تست سریع و فارغ از درد میباشد. تعداد و ارتفاع هر ضربان قلب را آرم میدهد.
اکو قلب: با به کار گیری از امواج صوتی تصویری از قلب ساختوساز مینماید. میاقتدار اندازه و ساختار قلب، جریان خون و روزنههای قلب را با اکو قلب پژوهش کرد.
آزمایش ورزش: این تست تلاش قلب را در زمان عمل نظارت مینماید. ممکن میباشد از شما مراد خواهد شد، روی تردمیل بدوید یا این که روی دوچرخه اثبات رکاب بزنید. همینطور گاهی دارویی به مریض داده میگردد که همچون اثر ورزش روی قلب شغل مینماید.
سیتیکپی: برای تنظیم تصویر از قلب و قفسه سینه با سیتینسخه برداری بایستی روی یک میز دراز کشیده و لوله اشعه ایکس در حوالی تن تکان نماید. این طرز روی همگیها اثر می گذارد؛ به این ترتیب درصورتیکه ایرادات کلیوی دارید، مسلما به دکتر معالج اگاهی دهید.
امآرآی: دراین نحوه با فرکانس رادیویی تصویری از قلب به دست میاید.
آنژیوگرافی : درین شیوه یک لوله نازک (کاتتر) از روش یک رگ خونی (معمولا رگ کشاله ران) به سمت قلب هدایت میشود. یک رنگ از روش کاتتر تزریق گردیده و با اشعه ایکس ریلکسخیس انسداد رگها تشخیص داده می شود.
بیوپسی میوکارد: گاهی برای رسیدگی بیماریهای عضله قلب، یک لوله خرد و نرم وارد سیاهرگ گردن یا این که کشاله ران می گردد. دکتر معالج با این ابزار بخش بسیار کوچکی از عضله قلب را برمیدارااست.
آیا نارسایی قلبی معالجه میگردد؟
معالجه بیماری قلبی در معنای ازبینرفتن بیماری وجود ندارد. نارسایی نیز یک بیماری مزمن میباشد و بایستی در تک تک ارتفاع معاش آن را رئیس کرد. ولی میاقتدار با طرزهای علائم آن را بهبود اعطا کرد و کارایی قلب را عالی کرد.
در بعضا مواقع پزشک معالج میتواند انگیزه ساختوساز نارسایی را رفع نماید. بهتیترنمونه تعمیر روزنه قلب یک کدام از طرق معالجه نارسایی روزنه قلب میباشد. ولی در بیشتر مواقع با مصرف منظم داروها میقدرت این عارضه را در دست گرفتن کرد.
در معالجه بیماری نارسایی مهم ترین قسمت در اختیار گرفتن کردن فاکتورهای مستعد کننده یا این که ریسک فاکتورهایی میباشد که سبب بدین بیماری میگردد. به حیث آماری مهمترین ریسک فاکتورهای نارسایی، بیماری فشار خون و بیماری عروق کرونر میباشد. در سود زود یافت کردن و زود معالجه کردن این بیماریها قادر است به دوری از بروز نارسایی قلب یاری دهد.
بعداز بروز نارسایی معالجه آن را میاقتدار در ۳ قسمت تقسیم کرد؛
۱. معالجه با رژیم غذایی
نصیب نخستین معالجه رعایت کردن رژیم غذایی میباشد. بسیار اساسی میباشد در حیث داشته باشیم که رژیم غذایی نارسایی قلب با رژیم غذایی بقیه بیماریهای قلب و عروق پاره ای متعدد میباشد. در رژیم غذایی این بیماری تاکید بیشتری بر در دست گرفتن نمک و تاکید بیشتری بر این میباشد که از غذاهایی که در رستوران تهیه و تنظیم میگردد، فست فودها و غذاهایی که روی آن ها شغل صنعتی جاری ساختن میشود و پراسسد فودها، کنسرو، کمپوت و نوشیدنیها دوری خواهد شد و بیشتر به سمت غذاهای سلامت به دلیل طرز تنظیم و معدود نمک پیش برویم.
۲. معالجه با ورزش
فاز دیگر معالجه نارسایی که در سالهای اخیر التفات آن بیشتر شناخته گردیده است و بسیار پیشنهاد میشود ورزش میباشد. برخلاف تصوری که بخش اعظمی از پیشین داشتهاند که در مریض نارسایی قلب نباید هیچ تحرکی شکل بگیرد. البته مثل بقیه بیماریهای قلب درین بیماری هم تاکید متعددی بر ورزش داریم و پیشنهاد می کنیم که قطعا این بیماران تحت حیث کارشناس قلب و کارشناس توانبخشی ورزش را استارت نمایند.
۳. معالجه با دارو
نصیب آینده که معالجه مهم بیماری نارسایی قلب به حساب میآید، معالجه دارویی میباشد. این یک خبر بهتر میباشد که ما حدودا آحاد داروهای اثر گذار برای معالجه نارسایی را در مملکت خودمان داریم. ولی طریق تجویز این داروها هنر بسیار متعددی داراست و روشی پیگیری کردن بیماران پس از اینکه این داروها برای آنها تجویز شد.
دکتر معالج معمولا برای معالجه نارسایی قلب از چندین دارو استعمال مینماید. مهمترین داروها برای در اختیار گرفتن این عارضه عبارتند از:
مهارکنندههای آنزیم مبدل آنژیوتانسین: این مجموعه از داروها فشارخون و فشار روی قلب را کاهش میدهند و جریان خون را بهبود میبخشند. داروی انالاپریل، لیزینوپریل و کاپتوپریل ازایندست می باشند.
مسدودکنندههای گیرنده آنژیوتانسین: دکتر معالج برای اشخاصی که نتوانند مهارکنندههای مجموعه اولیه را تحمل نمایند، داروهایی از این تیم را تجویز مینماید. دراین مجموعه میقدرت به داروهای لوزارتان، والزارتان و کاندسارتان اشاره نمود.
مسدودکنندههای بتا: این گروه داروها ضربان قلب، فشارخون و علائم نارسایی قلب را کاهش میدهند. با مصرف این داروها فرد قادر است وقتگیرخیس معاش نماید. داروهای کارودیلول، متوپرولول و بیسوپرولول ازایندست داروها می باشند.
دیورتیکها: بهاین نوع داروها اکثر اوقات قرص آب گفته می گردد. با مصرف آنان شخص تعداد دفعات بیشتری ادرار مینماید. قرص فوروزماید سبب کاهش مایعات در ریهها میشود.
- ۰ ۰
- ۰ نظر