پنجشنبه ۰۱ آذر ۰۳

معالجه سکته قلبی به چه صورت میباشد؟

۱۱۲ بازديد

معالجه سکته قلبی به چه شکل میباشد؟
معالجه فوری برای کاهش خطر زخم دورازشوخی به بافت قلب ضروری میباشد که از طریق‌ها و داروهای ذیل به همین غرض متخصص قلب  به کار گیری می‌گردد:

آسپرین: برای پرهیز از لخته شدن بیشتر خون.
نیتروگلیسیرین: برای امداد به وارفته شدن عروق و بهبود جریان خون.
اکسیژن درمانی: برای ارتقاء واحد سنجش اکسیژن در تن شخص.
مورفین: برای التیام علائم و درد.
داروی رقیق‌کننده خون: برای یاری به رفع انسداد در شریان.
زمانی که تشخیص داده شد که شخصی حمله قلبی داشته، دکتر معالج ممکن میباشد برای حل کردن لخته خون داروهایی را تجویز نماید یا این که با شغل جراحی آنان‌را از در بین پیروزشود. گاهی نیز باتوجه‌به موقعیت مریض و شدت سکته قلبی ممکن میباشد از هر دو طریق با هم مصرف شود.

پزشکان میتوانند با قراردادن یک لوله فلزی به اسم استنت که برای گشوده نگه‌داشتن انسداد رگ استعمال می گردد شخص را معالجه نمایند. آن ها احتمالاً داروهای دیگری را نیز برای کاهش خطر هجوم ها قلبی در آجل تجویز خواهند کرد. (استنت یک لوله مشبک سیمی میباشد که جراحان برای گشوده نگه‌داشتن انسداد رگ، بعداز آنژیوپلاستی آن را باطن شریان قرار میدهند.)

طریق‌های غیرفوری و جراحی نیز برای معالجه سکته قلبی وجود دارا‌هستند که کمتر به کارگیری میشوند.
هنگام سکته قلبی چه‌کارهایی را نباید کرد؟
گشوده هم می گوییم درک کردن اینکه در هنگام سکته قلبی چه بایستی کرد و مهمتر از آن چه کارهایی نباید اجرا اعطا کرد؛ التفات متعددی در زنده ماندن یا این که نماندن مریض دارااست. در‌این نصیب از مقاله میخواهیم به شما بگوییم هنگام سکته قلبی چه می بایست نکرد؟

۱. صرفا به مصرف نیتروگلیسیرین توکل نکنید.
مصرف یک داروی تجویزشده مانند نیتروگلیسیرین که به صورت موقت رگ‌های خونی را برای بهبود خون‌رسانی به قلب گشاد می‌نماید، سکته قلبی را متوقف نمی‌نماید. بعداز مصرف آن نیز می بایست برای امداد با اورژانس و مرکز ها درمانی تماس حاصل نمایید.

نیتروگلیسیرین همت چندان توانمند برای خودداری از تهاجم ها قلبی یا این که بهبود قابل‌توجهی در حین حمله علامت نداده میباشد. این دارو بیشتر برای بیماران در گیر به آنژین، یک شرایط تماماً مختلف که در آن بیماران در هنگام ورزش درد قفسه سینه یا این که اندوه را تجربیات می‌نمایند، مفیدتر میباشد.

آنژین قفسه سینه ناشی از عدم تعادل در عرضه و تقاضای خون برای قلب میباشد، البته انگیزه آن تنگ شدن رگ خونی میباشد. برخلاف سکته که به جهت پدیدآمدن لخته‌ای میباشد که بایستی شکسته گردد. مصرف نیتروگلیسیرین در اینگونه قوانینی ممکن میباشد به صورت موقت رگ خونی تنگ گردیده را گشوده نماید و حزن را از دربین غالب شود.

۲. مکرر سرفه نکنید.
معالجه‌هایی وجود دارا‌هستند که جنبه علمی و پزشکی ندارند و تنها در باورهای عامیانه میباشند. سرفه‌های مکرر و پشت‌سرهم برای معالجه سکته قلبی یکی‌از این باورهاست که به گفته محققین از حیث علمی اثبات نشده میباشد. در مفاد نادری که ضربان قلب به جهت سازوکار انعکاسی غیرطبیعی بسیار نماید میباشد، سرفه ممکن میباشد به بازیابی ریتم طبیعی قلب یاری دهد البته این چیزی وجود ندارد که در هنگام سکته قلبی واقعه میفتد.

۳. به قفسه سینه فشار وارد نکنید.
اجرا فشار بر حوزه‌ قفسه سینه در طی حمله قلبی نیز کمکی نمی‌نماید، مگر اینکه ضربان قلب شخص متوقف و شخص بیهوش گردیده باشد (که به‌تیتر ایست قلبی نیز شناخته می شود). زمانی که ایست قلبی واقعه میفتد، CPR (احیای قلبی ریوی) می بایست صورت بپذیرد.

سود‌گیری و راهنمای مراجعه به پزشک معالج به هنگام سکته قلبی
حمله قلبی می تواند علائم مختلفی ساخت‌و‌ساز نماید که شناخته‌گردیده‌ترین آن ها درد قفسه سینه میباشد. عرق کردن، تنگی نفس، شرایط تهوع، سرگیجه و خستگی از سایر علائم احتمالی میباشند.

بااین‌هم اکنون، اساسی میباشد که به حافظه داشته باشید که همگی اشخاص همگی علائم سکته قلبی را تجارب نمیکنند و علائم می توانند در اشخاص گوناگون از نگاه شدت و برهه زمانی متعدد باشند. به‌ویژه در زمینه ی زنان احتمال ساخت و ساز برخی از علائم حمله قلبی کمتر میباشد.

تماس با اورژانس و مراجعه فوری به مرکز ها درمانی مهم ترین کاری میباشد که یک شخص قادر است در هنگام تجربیات علائم سکته قلبی اعمال دهد. نگهداری فوری پزشکی اشخاصی را که مبتلا حمله قلبی میگردند بهبود میبخشد.

اعتنا داشته باشید که ماساژ قلب و تنفس تصنعی (احیای قلبی – ریوی) تنها برای هنگامی میباشد که شخص ضربان و نبض نداشته باشد و به‌عبارت‌دیگر ایست قلبی کرده‌با‌شد و مستقیماً به رفع سکته قلبی کمکی نمی‌نماید. در سود هنگام سکته قلبی نباید CPR اعمال اعطا کرد مگر درصورتی که که ضربان انقطاع گردیده باشد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.