پنجشنبه ۰۱ آذر ۰۳

عوارض کاردیومیوپاتی هیپرتروفیک

۱۰۹ بازديد

عوارض کاردیومیوپاتی هیپرتروفیک
به گفته انجمن قلب ایالات متحده HCM یک بیماری مزمن میباشد که قادر است باگذشت مجال بدتر خواهد شد. این میتواند سبب ساز به کارایی ضعیف‌خیس قلب و تأثیر بر چگونگی معاش، عوارض زمان بر‌زمان و توشه مالی و اجتماعی بیشتر متخصص قلب  خواهد شد.

اشخاص دچار به HCM ممکن میباشد نیاز به ساخت و ساز تغییراتی در مدل معاش خویش داشته باشند، مانند محدودکردن کار خویش، تا با بیماری خویش سازگار شوند.

به عبارتی‌طور که HCM توسعه و گسترش می‌نماید، می تواند منجر بقیه اشتباهات تن درستی خواهد شد. اشخاص در گیر به HCM در معرض خطر بیشتری برای تولید فیبریلاسیون دهلیزی می‌باشند که انگیزه لخته شدن خون، سکته مغزی و بقیه عوارض مربوط به قلب میباشد. HCM همینطور ممکن میباشد سبب به نارسایی قلبی و حتی سکته قلبی ناگهانی خواهد شد، ولی این کم میباشد. با وجود کم بودن این موقعیت بازهم HCM به‌تیتر شایع‌ترین انگیزه مرگ ناگهانی قلبی در جوان ها و ورزشکاران رقابتی در آمریکای شمالی در لحاظ گرفته گردیده است.

دیگر عوارض کاردیومیوپاتی هیپرتروفیک:
بسته شدن جریان خون: در اکثری از اشخاص، عضله قلب قطور گردیده، جریان خون را که از قلب بیرون می‌گردد، مسدود می‌نماید و سبب ساز تنگی نفس یاور با درد قفسه سینه، سرگیجه و غش می شود.
بیماری روزنه میترال. در حالتی‌که عضله قلب قطور گردیده بازدارنده جریان خون خروجی از قلب خواهد شد، روزنه در بین دهلیز چپ و بطن چپ یعنی روزنه میترال ممکن میباشد به‌صدق بسته نشود. در فیض، خون میتواند به سمت عقب به دهلیز چپ نشت نماید که احتمالاً علائم را بدتر می‌نماید.
شیوه های تشخیص کاردیومیوپاتی هیپرتروفیک
به گزارش Healthline پزشکان تقریب می زنند که صرفا قسمت کوچکی از اشخاص دچار به HCM تشخیص داده میگردند. این اشخاص معمولا هنگامی که در اکنون اجرا آزمایش‌های تصویربرداری به انگیزه دیگری میباشند، تشخیص داده می گردد و پزشک معالج متوجه یک خصوصیت غیرمعمول می‌گردد.

پزشکان می توانند از طریق‌های مختلفی برای تشخیص HCM استعمال نمایند:

۱. معاینه بدنی
پزشک معالج شما با موبایل پزشکی به قلب و ریه‌های شما گوش میدهد. در‌صورتی‌که صدایی به اسم سوفل را بشنوند، قادر است بدین مضمون‌ باشد که جریان خون در قلب نقص‌ داراست که ممکن میباشد علامت‌دهنده HCM باشد.

۲. سابقه پزشکی و خانوادگی
پی بردن تاریخچه پزشکی و هرگونه علائم و نماد‌هایی که ممکن میباشد داشته باشید او‌لین گام برای تشخیص میباشد. ازآنجایی‌که HCM میتواند از پدر و مادر به فرزندان منتقل خواهد شد، دکتر شما همینطور می خواهد بداند که آیا در خانواده شما به HCM، نارسایی قلبی یا این که ایست قلبی تشخیص‌داده‌شد‌ه‌است یا این که نه. تست‌های ژنتیکی نیز به رسیدگی سابقه خانوادگی شما میپردازند.

۳. به کار گیری از آزمایش های تشخیصی
اکوکاردیوگرافی: این رایج‌ترین آزمایش تشخیصی برای HCM میباشد. اکو قلب با به کارگیری از امواج صوتی تصاویری از قلب شما ساخت می‌نماید. با این طریق ضخامت عضله قلب و جریان خون در قلب را تحقیق می‌نمایند. پزشک معالج شما درین تصاویر پیرو هر تکان غیرعادی خواهد بود.
الکتروکاردیوگرام: الکتروکاردیوگرام یا این که نوار قلب شغل الکتریکی قلب شمارا اندازه‌گیری می‌نماید. HCM میتواند حاصل غیرمعمول ساخت نماید.
مانیتور هولتر: مانیتور یک الکتروکاردیوگرام قابل‌حمل میباشد که میتوانید در طی روز از آن استعمال فرمایید. می توانید آن را به برهه زمانی ۲۴ تا ۴۸ ساعت یا این که تا ۱ ماه بپوشید. این به پزشک معالج شما اذن می دهد ببیند ضربان قلب شما در حین عمل‌های متعدد چه‌گونه تغییر‌و تحول می‌نماید و آیا در معرض خطر مرگ ناگهانی قلبی می‌باشید.
ام‌آرآی قلب: MRI قلب از یک میدان مغناطیسی برای ساخت‌و‌ساز تصاویر ظریف از قلب شما استعمال می‌نماید.
آیا راهی برای پیشگیری از HCM وجود داراست؟
هیچ خط مش پیشگیری شناخته گردیده‌ای برای کاردیومیوپاتی هیپرتروفیک نیست. برای معالجه مطلوب و پرهیز از عوارض دور از شوخی و اختلال‌ساز خوب میباشد که هر چه زودتر بیماری تشخیص داده خواهد شد.

در‌حالتی که شما یک کدام از فامیل جایگاه یک – پدر و مادر، خواهر و اخوی یا این که فرزند – در گیر به کاردیومیوپاتی هیپرتروفیک دارید، ممکن میباشد برای غربالگری این بیماری با تست ژنتیک معرفی گردید. بااین‌درحال حاضر، کلیه اشخاص دچار به HCM یک جهش قابل تشخیص ندارند که مطلقاً با غربالگری ژنتیک تشخیص داده خواهد شد. همینطور، بعضا از کمپانی‌های بیمه، تست ژنتیک را پوشش نمی‌دهند.

در شرایطی که تست ژنتیکی جاری ساختن نشود، یا این که در‌حالتی که نتیجه ها اثرگذار نباشد و یکی‌از اعضای خانواده‌تان دچار به کاردیومیوپاتی هیپرتروفیک باشد، ممکن میباشد پزشک معالج قلب و عروق اکو کاردیوگرام منظم و عصر‌ای را پیشنهاد نماید. نوجوان ها و ورزشکاران رقابتی بایستی سالی یک‌توشه غربالگری شوند. بزرگسالانی که در مسابقات دوومیدانی کمپانی نمیکنند بایستی هر پنج سال یک‌توشه غربالگری شوند.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.