چهارشنبه ۱۲ مهر ۰۲ ۱۵:۰۳ ۱۰۹ بازديد
علائم افتادگی روزنه میترال
افتادگی روزنه میترال ممکن میباشد هیچ علامتی ساخت نکند. مورد ها ذیل شایعترین علائم افتادگی روزنه میترال میباشند. در حالتیکه چه هر شخصی ممکن میباشد تجاربی متفاوتی از علائم را داشته باشد. علائم ممکن میباشد بسته به رتبه پرولاپس جان دار گوناگون باشد و ممکن میباشد مشتمل بر موردها متخصص قلب تحت باشد:
تپش قلب (حس ضربان سریع یا این که نامنظم قلب) شایعترین گلایه در میان بیماران در گیر به افتادگی روزنه میترال میباشد. تپش قلب معمولاً با انقباضات زودرس بطنی یار میباشد؛یعنی بطنها زودتر از آنچه که بایستی منقبض میشوند، هرچند ریتمهای فوق بطنی یعنی ریتمهای غیر طبیعی که از بالای بطنها آغاز میشوند هم ممکن میباشد در زمان تپش قلب ناشی از پرولاپس چهره دهند. در بعضا موردها، بیماران ممکن میباشد تپش قلب را فارغ از ریتم نامنظم قلب تجربیات نمایند.
درد قفسه سینه مربوط به افتادگی روزنه میترال با درد قفسه سینه مربوط به بیماری عروق کرونر مختلف میباشد و یک گلایه مکرر میباشد. معمولا درد قفسه سینه ناشی از پرولاپس مانند آنژین کلاسیک وجود ندارد، البته میتواند عودکننده و ناتوانکننده باشد.
بسته به شدت نشت به دهلیز چپ در طول سیستول (نارسایی میترال)، دهلیز چپ و یا این که بطن چپ ممکن میباشد تبارک گردیده و سبب به علائم نارسایی قلبی خواهد شد. این علائم مشتمل بر ضعف، خستگی و تنگی نفس میباشد.
علائم افتادگی روزنه میترال ممکن میباشد مشابه بقیه اشتباهات و بیماری های قلبی باشد. تنها کارشناس قلب قادر است انگیزه مهم نقص شمارا تشخیص دهد.
اشکال افتادگی روزنه میترال چهگونه به وجود میایند؟
انگیزه پرولاپس روزنه میترال ناشناخته میباشد، ولی تصور میشود که با وراثت مرتبط باشد. انواع نخستین و ثانویه پرولاپس روزنه میترال در تحت توضیح داده گردیدهاست.
۱. پرولاپس نخستین روزنه میترال
افتادگی روزنه میترال نخستین با قطور شدن یک یا این که هر دو فلپ روزنه مشخص و معلوم می گردد. اثرات دیگر این بیماری مشمول فیبروز (قطور شدن فلپها) سطح فلپ، نازک شدن یا این که وقتگیر شدن تاندونههای وتر و رسوب فیبرین روی فلپها میباشد. صورت نخستین پرولاپس روزنه میترال اکثر زمان ها در اشخاص دچار به سندروم مارفان یا این که بقیه بیماریهای بافت همبند موروثی چشم میگردد، ولی اکثر وقت ها در عده ای که هیچ نوع بیماری قلبی دیگری ندارند چشم میگردد.
۲. پرولاپس ثانویه روزنه میترال
در افتادگی روزنه میترال ثانویه، فلپها قطور نمیشوند. پرولاپس ثانویه ممکن میباشد به جهت جراحت ایسکمیک (ناشی از کاهش جریان خون در فیض بیماری عروق کرونر) به عضلهها پاپیلاری متصل به تاندونهای وتر یا این که تغییرات عملکردی در میوکارد باشد. افتادگی روزنه میترال ثانویه ممکن میباشد در سود جراحت به ساختارهای روزنهای در زمان انفارکتوس وخیم میوکارد، بیماری روماتیسمی قلبی یا این که کاردیومیوپاتی هیپرتروفیک (وقتی که گردآوری عضلانی بطن چپ قلب تعالیخیس از حد طبیعی باشد چهره میدهد) باشد. به این ترتیب تغییر و تحول در عمکلرد و ساختار روزنههای دیگر قلب نیز قادر است منجر بروز پرولاپس گردد.
افتادگی روزنه میترال دو نوع دارااست. نوع اول با قطور شدن فلپ همدم میباشد و معمولا ارتباطی با دیگر بیماریهای قلبی ندارد. نوع ثانویه با قطور شدن فلپها هم پا وجود ندارد و معمولا از عوارض دیگر بیماریهای قلبی میباشد.
کارداران خطر پرولاپس میترال چیست؟
افتادگی روزنه میترال قادر است در هر شخصی و در هر سنی ساخت و ساز گردد. علائم دور از شوخی پرولاپس روزنه میترال بیشتر در مردان بالای ۵۰ سال فیس می دهد. افتادگی روزنه میترال همینطور می تواند در خانوادهها چهره دهد (یعنی موروثی میباشد) و ممکن میباشد به یکسری بیماری دیگر مرتبط باشد. طبق گفته mayoclinic این بیماریها عبارتاند از:
ناهنجاری ابشتین
سندرم اهلرز-دانلوس
بیماری گریوز
سندرم مارفان
دیستروفی عضلانی
اسکولیوز.
عوارض افتادگی روزنه میترال
عوارض بالقوه پرولاپس روزنه میترال ممکن میباشد دربرگیرنده موردها ذیل باشد:
نارسایی روزنه میترال. دراین بیماری فلپهای روزنه میترال سفت بسته نمی شوند. زمانی که روزنه به صحت بسته نمی شود، خون به سمت عقب جریان مییابد و کارکرد درست قلب را دشوارخیس مینماید. مرد بودن یا این که داشتن فشار خون بالا خطر نارسایی روزنه میترال را ارتقا میدهد.
اشتباهات ریتم قلب (آریتمی). چنانچه افتادگی روزنه میترال سبب به نارسایی شدید و تورم حفره سمت چپ بالای قلب (دهلیز) خواهد شد، ممکن میباشد ضربان قلب نامنظم فیس دهد.
طبق گفته medicalnewstoday، بقیه عوارض کم این بیماری ممکن میباشد دربرگیرنده مفاد پایین باشد:
نارسایی قلبی
عفونت بافتهای داخلی قلب
سکته قلبی.
افتادگی روزنه میترال قادر است عوارضی مانند نارسایی روزنه میترال و اشتباهات ضربان قلب را ساخت نماید. در موردها شدیدتر این بیماری ممکن میباشد سبب نارسایی قلبی یا این که حتی سکته قلبی هم گردد.
- ۰ ۰
- ۰ نظر